Årets vigtigste golfbegivenhed løb af stabelen sidst i april. Der skulle hygges og spilles 5 gange 18 hullers golf på 3 dage, hvilket i sig selv er jævnt hårdt for kroppen. Mit problem bestod i, at jeg tidligere på året var styrtet på ski, og havde beskadiget den højre skulder. Som den ”mand” man jo tror man er, tænkte jeg, at det nok forsvandt af sig selv … det gjorde det sjovt nok ikke. I dagene op til påske gik det op for mig, at tiden var ved at løbe ud i forhold til Golfturen, så panikken bredte sig.

 

Jeg må indrømme, at jeg i første omgang forsøgte at få en tid hos de gængse fysioterapeuter med tilskud, men HELDIGVIS uden held. Mit første indtryk, da jeg ringede til Winkelmanns var utroligt positiv. Der blev ringet retur og svaret på de spørgsmål jeg havde, og Michael fandt en sen tid samme dag, så vi kunne komme i gang med behandlingen med det samme. Jeg vil ikke gå i detaljer med de enkelte behandlinger, men lad mig slå en ting fast  - jeg har brugt mange forskellige fysioterapeuter, kiropraktorer, akupunktører og andre behandlere, men jeg  ALDRIG fået så god og grundig en behandling  som hos Winkelmanns. Jeg spillede de fem runder golf, og inkl. opvarmning etc. slog jeg vel omkring 1.000 golfslag den weekend .. meget godt gået med en ”dårlig” skulder J. Tak for hjælpen …

 

Jan Ringtved, 42 år 

______________________________ 

For 1 år siden troede jeg " det var slut"  Min ryg kunne ikke noget. What to do ?

Skyndte mig at kontakte en fys, som dengang var min nabo, en akut-tid ja tak.

Men hurtigt blev jeg klogere, der skal jeg egentlig bare rulle lidt på en bold, det var nu og her, jeg havde brug for hjælp.

HELDIGVIS kendte jeg Lene igennem min forretning og sagde " hjæælp"

 

Jeg er selvstændig kosmetolog og udødelig -.ligesom mange andre er. Har knoklet i 11 år og aldrig haft nogle problemer med noget. En massage var ren velvære, og ikke fordi det på den måde var et behov.

Men dagen kom skal jeg love for! Taak til Michael som har reddet mig.

Han retter ryggen ud, mit bækken har det med at sætte sig andre steder end det skal, og uden Michael tror jeg ikk på jeg var blevet normalt gående igen.

Jeg vedligeholder efter behov. Arbejder ikk mindre, men nu ved jeg, hvad der forsager det låste i min ryg.

Man får en oplevelse og lærer nye redskaber hver gang til at undgå yderligere slitage.

 

Ind imellem har jeg lidt for travlt... Lene sagde prøv Akupunktur ... Jeg kunne virkelig ikke klare det, de nåle og tanken . Nu har jeg fået Akupunktur flere gange, og gud hvor har det stresset mig ned. Det er helt vildt utroligt. På klinikken hersker det altid ro og stilhed. Det er en meget unik oplevelse at besøge og "blive helbredt" hos Lene og Michael.

 

Jeg ved, hvor jeg hører til, og tak for jeg heldigvis kunne fortsætte mit arbejde - takket været jer.

 

De bedste hilsner KC Beauty

Karina Christiansen

_______________________________

Jeg henvendte mig til winkelmanns for at få akupunktur, fordi jeg havde problemer med migræne hovedpine og nogle gange flimren for øjnene. Disse symptomer var jeg oppe på at have et par gange om ugen, og nogle gange værre i forbindelse med menstruation.  Hos min læge kan jeg få medicin, som virker på mig, så jeg bliver meget træt og sløv og jeg har brug for at sove, og det virker kun på symptomerne. Dette er jeg ikke er interesseret i, for så må jeg tage en sygedag på mit arbejde. Jeg har tidligere erfaret, at akupunktur har hjulpet på min migræne. Derfor henvendte jeg mig til Lene.

Lene havde fokus på hele kroppen og alle de symptomer, som jeg havde. Min hovedpine blev hurtig bedre. Jeg fik også urter i tillæg til behandlingen, som bevirkede, at symptomerne gik hurtigere over. Det var ret spændende for mig at følge med i min behandling. Der var også andre symptomer, som blev bedre via akupunktur behandlingen fx havde jeg tit væske i hænder og fødder om morgenen, og de var stive og ømme. Dette blev også bedre. 

Jeg fik også behandling af Michael et par gange. Han gik grundigt gennem min krop, jeg blev rettet op (osteopati)og fik nogle øvelser, så jeg kunne styrke min krop de steder det var nødvendigt.

Min oplevelse er, at Michael og Lene har et godt samarbejde med osteopatien, fysioterapi, akupunkturen og de kinesiske urter.  Endvidere er det et rart sted at komme. Der er en god atmosfære og rare omgivelser. Jeg følte, at Lene og Michael giver en god helhedsbehandling, tager sig tid og lytter.

Louise 28 år

________________________________

Jeg vil gerne prøve at give min erfaring videre angående, at jeg har fået konstateret slidgigt i mit ve. fodled. Jeg startede med røntgenundersøgelse, som vores læge efter dette havde følgende konstatering, at det var meget slemt.

Min læge og jeg blev enige om, at jeg skulle prøve med fysioterapi. Jeg startede først på en anden klinik i Aalborg, men efter 2 måneder blev vi enige om at stoppe, for der var ingen bedring. Jeg talte så med lægen igen, og vi blev enige om, at jeg skulle til undersøgelse hos en ortopædkirurg, som efter undersøgelsen mente, at jeg skulle have gjort fodleddet stift.

Så kom jeg i forbindelse med Winkelmanns. Michael startede med at behandle mig og efter nogle behandlinger med gode resultater, sagde han, at nu var det Lenes tur med akupunktur. Efter nogen tid takkede jeg nej til operationen og undgik at få stivgjort foden. Jeg stoppede også hos Lene, for jeg blev smertefri.

Til sidst; mærker jeg smerter igen, ved jeg jo, hvor de bor!

 

Bjarne Christensen

 

____________________________________

 

Akupunktur har for mig først og fremmest været et rigtig godt alternativ til terapi. Jeg kan mærke efter behandlingerne, har jeg igen fået en positiv kontakt til min krop og har en meget bedre jordforbindelse.

 

Behandlingerne har udover at afhjælpe smerter i skulderen, givet mig stor ro og psykisk balance, og det er det, som har været den største ”aha” oplevelse for mig. Mødet med akupunktur har været og er stadig en healing proces for mig.

 

Pernille Christensen, 47 år

 

____________________________________

Erfaringer med akupunktur:

Lene har med akupunktur og kinesisk urtemedicin hjulpet mig med en bedre balance i kroppen. Svimmelheden forsvinder, jeg har bedre fodfæste og går både bedre og længere uden at blive træt i benene. De hyppige anfald af hovedpine er reduceret til et minimum.

Erfaringer med fysioterapien:

Michaels behandlinger af diverse skævheder og skavanker som følge af mange års slitage med belastende arbejdsstillinger giver mig efterfølgende en god fornemmelse i kroppen. De daglige gener og smerter i muskler og led mindskes betydeligt, og jeg føler mig lettet og fyldt med ny energi efter behandlingen.

Leif

____________________________________

Hej jeg vil gerne bidrage med min positive erfaring med Winkelmanns klinik!

Jeg har i de sidste 4-5 år døjet med min højre arm/skulder/ryg, dvs nogle kraftige muskelspændinger, med stråling fra ryg til skulder og videre ned i armen og ud i fingrene! Jeg har igennem tiden været til 3 forskellige læger, 2 fysioterapeuter, massør og akupunktur, dog uden nogen decideret forbedring eller direkte diagnose, de anede ikke hvad det opstod af eller syntes at bekymre sig specielt meget om når jeg forklarede mine symptomer! Der skulle bare piller på disken eller bestilles en ny tid for at tjene ekstra til ferien!

 

Her på det 5 år kom Winkelmanns så ind i billedet, jeg havde besluttet efter en del spekulation at give en ny fysioterapeut en chance til (selv om jeg var virkelig trætte af dem) og så især fordi jeg havde hørt enormt rosende ord om stedet! Jeg satte mig ned en dag efter fyraften og beskrev mine symptomer i en lang mail, og utroligt nok allerede den første aften blev jeg ringet op af en meget sød og lyttende person! Straks var behandlingen på en måde sat i gang og vi fik sat en tid!

 

Jeg kom så ind til Michael og der blev jeg meget positivt behandlet, han forstod tydeligt en sammenhæng i det jeg fortalte, spurgte grundigt ind og havde tid til en! Han gik straks i gang med behandlingen, her kommer så den store forskel fra de andre kliniker, her bliver man sat grundigt ind i hvordan din krop fungere og hele din krop bliver gennemgået, og allerede efter den første behandlingen var udstrålingerne væk! Jeg fik nogle gode øvelser med hjem til at opretholde det gode resultat, tekniker jeg kan bruge på arbejde og det virker perfekt! Så til jer der sidder og læser denne patient historie, bare få ringet og kom af sted, de er virkelig et professionelt team, der tager sig tid til dine problemer og får dem løst med de bedste hensigter! Jeg garanterer i bliver positivt overrasket! 

 

Dan L. 25år

________________________________