Årets vigtigste golfbegivenhed løb af stabelen sidst i april. Der skulle hygges og spilles 5 gange 18 hullers golf på 3 dage, hvilket i sig selv er jævnt hårdt for kroppen. Mit problem bestod i, at jeg tidligere på året var styrtet på ski, og havde beskadiget den højre skulder. Som den ”mand” man jo tror man er, tænkte jeg, at det nok forsvandt af sig selv … det gjorde det sjovt nok ikke. I dagene op til påske gik det op for mig, at tiden var ved at løbe ud i forhold til Golfturen, så panikken bredte sig.

 

Jeg må indrømme, at jeg i første omgang forsøgte at få en tid hos de gængse fysioterapeuter med tilskud, men HELDIGVIS uden held. Mit første indtryk, da jeg ringede til Winkelmanns var utroligt positiv. Der blev ringet retur og svaret på de spørgsmål jeg havde, og Michael fandt en sen tid samme dag, så vi kunne komme i gang med behandlingen med det samme. Jeg vil ikke gå i detaljer med de enkelte behandlinger, men lad mig slå en ting fast  - jeg har brugt mange forskellige fysioterapeuter, kiropraktorer, akupunktører og andre behandlere, men jeg  ALDRIG fået så god og grundig en behandling  som hos Winkelmanns. Jeg spillede de fem runder golf, og inkl. opvarmning etc. slog jeg vel omkring 1.000 golfslag den weekend .. meget godt gået med en ”dårlig” skulder J. Tak for hjælpen …

 

Jan Ringtved, 42 år 

______________________________ 

For 1 år siden troede jeg " det var slut"  Min ryg kunne ikke noget. What to do ?

Skyndte mig at kontakte en fys, som dengang var min nabo, en akut-tid ja tak.

Men hurtigt blev jeg klogere, der skal jeg egentlig bare rulle lidt på en bold, det var nu og her, jeg havde brug for hjælp.

HELDIGVIS kendte jeg Lene igennem min forretning og sagde " hjæælp"

 

Jeg er selvstændig kosmetolog og udødelig -.ligesom mange andre er. Har knoklet i 11 år og aldrig haft nogle problemer med noget. En massage var ren velvære, og ikke fordi det på den måde var et behov.

Men dagen kom skal jeg love for! Taak til Michael som har reddet mig.

Han retter ryggen ud, mit bækken har det med at sætte sig andre steder end det skal, og uden Michael tror jeg ikk på jeg var blevet normalt gående igen.

Jeg vedligeholder efter behov. Arbejder ikk mindre, men nu ved jeg, hvad der forsager det låste i min ryg.

Man får en oplevelse og lærer nye redskaber hver gang til at undgå yderligere slitage.

 

Ind imellem har jeg lidt for travlt... Lene sagde prøv Akupunktur ... Jeg kunne virkelig ikke klare det, de nåle og tanken . Nu har jeg fået Akupunktur flere gange, og gud hvor har det stresset mig ned. Det er helt vildt utroligt. På klinikken hersker det altid ro og stilhed. Det er en meget unik oplevelse at besøge og "blive helbredt" hos Lene og Michael.

 

Jeg ved, hvor jeg hører til, og tak for jeg heldigvis kunne fortsætte mit arbejde - takket været jer.

 

De bedste hilsner KC Beauty

Karina Christiansen

_______________________________